Toate comenzile peste 250 de lei primesc cadou un breloc! Toate comenzile peste 450 de lei primesc cadou o sticlă de apă!

Campania de Black Friday la Empath

Campania de Black Friday la Empath

Vine din nou acea perioadă din an în care oamenii se îngrămădesc în magazine sau în care vânează site-urile online pentru mega reducerile de Black Friday. Aproape că nu vrei să ratezi o ofertă wow, dar întrebarea este: ai cu adevărat nevoie de produsele pe care le cumperi în perioada asta?
În ultimele zile am primit tot mai des întrebarea ’Faceți campanie de Black Friday?’
Răspunsul este da, facem o mega campanie de Black Friday în sensul în care da, vom avea discount-uri foarte mari.

Cum așa?

Empath există de 2 ani și jumătate deja și dacă ai ajuns de câteva ori în contact cu noi, probabil știi că toate produsele vestimentare sunt imprimate la comandă în studio-ul nostru. Chiar dacă asta reduce muult nevoia de stocuri mari, totusi, de-alungul timpului am testat și testat atât modele de haine cât și culori noi. Unele au fost ediții limitate, altele nu au prins așa de bine astfel încât, inevitabil, depozitul crește.
De acest Black Friday vom avea zeci de produse cu marje super mici sau chiar sub prețul de producție. De ce? Pentru că nu e sustenabil pentru un business să țină stocuri blocate și  implicit bani și e preferabil oricând să destochezi și să reinvestești în produse noi.  Ăsta este motivul pentru care de Black Friday 2022 vei găsi pe empath.ro reduceri de până la 50%!

Dincolo de produsele pe care dorim să le lichidăm, am pregătit 30% discount pentru 4 culori ale hanoracelor premium! Asta a fost posibil datorită furnizorului care ne-a oferit un discount pentru ele, iar noi am ales să ne bucurăm de el împreună cu voi!
Dacă te sfătuim să profiți de reduceri? Normal că da, dar doar dacă ai nevoie de ele!

De Black Friday:

· NU CUMPĂRA PRODUSE DOAR PENTRU CĂ SUNT REDUSE! Nu te ajută cu nimic să îți umpli dulapul sau casa de lucruri inutile. Nu ajută nici mediul!
· Dacă ai de ales, optează pentru variantele de livrare mai puțin poluatoare, respectiv livrarea în easybox.
· Gândește-te bine înainte de o comandă și nu plasa comenzi pe care nu le ridici. Nu faci rău doar magazinelor de unde cumperi ci și mediului înconjurător!


De Black Friday noi recomandăm să profiți de reduceri DOAR DACĂ îți cumperi lucruri care îți sunt folositoare și pe care le-ai fi cumpărat oricum și dacă nu erau reduse.







 

Suport clienti L-V 10:00-17:00

0762686438 contact@empath.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!